У Кропивницькому працювали робочі групи з питань запобігання домашньому насильству

Четвер, 29 вересня 2022 16:15

Сьогодні, 28 вересня, в Кропивницькому Центрі надання адмінпослуг відбулися засідання міжвідомчих робочих груп з питань сім’ї, демографічного розвитку, гендерної рівності та з питань запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі, запобігання торгівлі людьми.

Участь у засіданні робочих груп взяли заступниця директора департаменту соціальної політики Кропивницької міської ради Олена Костенко і старша координаторка проєкту «Міста і громади вільні від домашнього насильства» Фонду ООН у галузі народонаселення (UNFPA) в України Людмила Акімова.

До складу робочих груп входять депутатки Кропивницької міської ради, представники виконавчих органів влади, поліції, безоплатної вторинної правової допомоги, пробації, превенції, суду, прокуратури, соціальних служб міста та області, громадських організацій.

На засіданнях обговорили нагальні проблеми громади у сфері розбудови сім’ї та підвищення ролі традиційних сімейних цінностей, гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству.

Усі новини