У Кропивницькому привітали військовиків із 26-ою річницею Збройних Сил України

Середа, 6 грудня 2017 17:18

Сьогодні, 6 грудня, у Кропивницькому відбулися урочистості з нагоди відзначення 26-ої річниці Збройних Сил України за участі керівництва області та міста, військовослужбовців і волонтерів.

Гостей заходу на сходах обласної філармонії вітав гарнізонний військовий духовий оркестр. А розпочались урочистості із внесення до зали Державного Прапору України, виконання гімну та вступного слова заступник начальника гарнізону з виховної роботи, підполковника Олега Молчанова.

Від імені міського голови та депутатського корпусу міської ради Кропивницького привітав військових зі святом та вручив їм заслужені відзнаки заступник міського голови Олександр Грабенко.

- Українська армія молода, але дуже загартована на полі бою. Такою сильною і високопатріотичною вона стала зовсім недавно, коли нашим військовим довелось стати на захист нашої держави на Сході країни, - відзначив у вітальному голови Олександр Грабенко. - Високу ціну платять українські воїни за кожен метр відвойованої землі, за кожну відвойовану бойову позицію. Тому турбота про кожну військову частину, про кожного з вас є пріоритетом міської влади. Кропивничани вітають вас з Днем збройних сил України, бажають міцного здоровья, сили духу та перемоги на Сході.

Заступник міського голови нагородив почесною грамотою міської ради та виконавчого комітету міста Кропивницького офіцера штабу військової частини А 0680 Дениса Чернявського.

Привітати військовослужбовців піснею завітав на урочистості один із тих батьків, хто втратив свого сина, батько загиблого розвідника 3-го окремого полку спеціального призначення, волонтер Володимир Бурко.

У цей день свої вітання та слова вдячності бійцям із Кропивницького висловили волонтери та мешканці звільнених територій зі Сходу нашої країни. Крім того, волонтери Оксана Червона та Андрій Д’яченко вручили 34-м спецпризначенцям народну нагороду — «Срібного вовкулаку».

А музичні вітання для кропивницьких військовослужбовців лунали у виконанні актриси Кіровоградського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. М.Л. Кропивницького Олесі Бушмакіної та артистів академічного театру музики, пісні і танцю «Зоряни».

Усі новини