У Кропивницькому пройшов молодіжний форум

Понеділок, 18 жовтня 2021 15:48

Управління молоді та спорту Кропивницької міської ради   спільно із «Krop:hub» організували  Молодіжний форум «Молодь Кропивницького» за участі відповідних громадських об'єднань та ініціатив, які впроваджуються в місті.

Молодіжні форуми Кропивницького — це гарна можливість для мережування, презентацій та обміну ідей.

- Наша ціль  - підтримувати ваші ідеї та ініціативи, згуртувати і мотивувати молодь . На форумі представлені організації, на яких тримається молодіжна робота Кропивницького, Ми зібралися тут, аби презентувати досвід і надбання молодіжних організацій. Нагадую, що в громаді успішно працює міська програма "Молодь" до 2023 року, - зазначає заступниця начальника управління молоді та спорту Катерина Черкасська.

Модераторка форуму Катерина Колтунова наголосила, що простір  Krop:hub, який вона координує,  відкритий для молоді, соціальних проєктів та вже неодноразово підтримував молодіжні організації міста.

Учасники та учасниці Форуму познайомилися ближче з такими організаціями: Krop:Hub Кропивницький / МБФ СМАЙЛ;  відокремлений підрозділ ВМГО "АЙСЕК в Україні" у місті Кропивницькому; ГО Молодіжний центр Кіровоградської області; «Let’s do it Ukraine»; Кропивницьке відділення клубу лицарських боїв "Taurus MBC"; МБО "100 ВІДСОТКІВ ЖИТТЯ.Кропивницький"; Пласт — НСОУ;  ГО "Сила. Істина. Честь"; Молодіжна Рада Кропивницького;  Агенція сталого розвитку "Хмарочос".

Директорка Агенції сталого розвитку "Хмарочос" (регіональний партнер Програми Британської ради "Активні громадяни") Ірина Ткаченко в рамках форуму презентувала конкурс Молодіжна столиця України.

"Такі події і люди, що їх ініціюють, дають шанс створити рухомий момент. Корисними є зустрічі, де можна знайти однодумців, партнерів, побачити. що наша громада і місто є прогресивними і сильними місцевими молодіжними ініціативами! Важливо, що є простір для діалогу влади та молоді", - зазначає вона.

Спікери та спікерки Форуму отримали в подарунок брендовані подарунки "Молодь Кропивницького".

Усі новини