У Кропивницькому розпочинаються освітні зустрічі з охочими створити власний бізнес

Вівторок, 5 липня 2022 15:08

Освітні зустрічі з охочими створити власний бізнес чи відкрити новий напрямок у вже існуючому проводитиме Регіональний фонд підтримки підприємництва у Кіровоградській області. Про це повідомила директорка фонду, депутатка Кропивницької міської ради Ольга Ковальова-Алокілі у понеділок, 4 липня.

- Ми започатковуємо відкриті зустрічі. Під час першої розповімо охочим започаткувати власну справу або ж розширити, які існують можливості отримати фінансування для старту. Це і про підтримку нашого фонду підприємцям, і про державні гранти в рамках програми «єРобота». До нас долучається також бізнес. Тож зустріч буде у форматі діалогу. Кожен зможе задати питання і ми всі разом попрацюємо над тими чи іншими кейсами», - пояснила Ольга Ковальова-Алокілі.

Очільниця фонду уточнила, зустрічі зацікавлять і внутрішньо переміщених осіб, які вирішили залишитися на Кіровоградщині і мають ідеї для стартапів.

Перша зустріч відбудеться уже найближчого четверга – 7 липня – о 17:00 у громадському просторі МIR 2.0 за адресою: вул. Велика Перспективна,19.

Усі новини