У Кропивницькому стартує підготовка міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період

Понеділок, 31 липня 2017 12:36

Саме з цієї теми сьогодні, 31 липня, розпочав апаратну нараду міський голова Кропивницького Андрій Райкович.

Настав час активної підготовки до роботи міського господарства в осінньо-зимових умовах, до нового опалювального сезону, зазначив міський голова. Управління житлово-комунального господарства спільно з тепловими підприємствами та підприємством «Водоканал» уже незабаром почнуть перевірку стану теплових мереж, ремонт котелень та всього теплового обладнання. Поступово фахівці підприємства «Універсал 2005» починають запасатись посипковим матеріалом та закупляти інвентар для працівників комунальних підприємств.

- Я знаю, що вже почали завозити до ангару посипковий матеріал, це правильно. Ми повинні бути стовідсотково ним забезпечені. Також треба закупляти інвентар для працівників комунальних підприємств, – наголосив Андрій Райкович. - Звертаюся до керівників ЖЕО, також починайте готувати місця під посипковий матеріал. Але звертаю вашу увагу - це повинні бути нормальні, впорядковані ділянки: накриті, огороджені, а не бур’янами зарослі!

Потроху в місті починають замінювати стару прибиральну техніку на нову. Минулого тижня комунальне господарство Кропивницького поповнилося новим сучасним автомобілем «Глобус». Тож, міський голова закликав підлеглих стежити за його технічним станом, своєчасно робити техобслуговування, щоб машина прослужила якнайдовше.

Усі новини