У Кропивницькому стартувало електронне голосування за проекти конкурсу «Громадський бюджет – 2021»

Понеділок, 19 жовтня 2020 16:45

Сьогодні, 19 жовтня, у Кропивницькому стартувало голосування за проєкти, які надійшли для участі в рамках конкурсу «Громадський бюджет – 2021».

Протягом чотирнадцяти календарних днів кропивничани мають змогу підтримати проєкти  громадських ініціатив, які, на їхню думку, необхідні для міста. Голосування триватиме до 01 листопада включно.

Проєкти, допущені до голосування, спрямовані на благоустрій мікрорайонів Кропивницького, зон його відпочинку, покращення умов життєдіяльності та соціальної адаптованості людей з інвалідністю та малозабезпечених осіб, проведення спортивно-масових,  культурно-мистецьких заходів, покращення навчальної та матеріально-технічної бази навчальних закладів, а також інші суспільно-корисні проєкти.

- Цього року до голосування у рамках конкурсу «Громадський бюджет – 2021»  допущено 55 пропозицій громадських ініціатив, серед яких 50 «Малих» та 5 «Соціальних» проєктів. Кожен мешканець міста має лише два голоси, тобто може  підтримати два проєкти: один малий та один соціальний, - відзначила завідувач сектору партиципаторного бюджетування департаменту з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій Оксана Никифоренко.

Проголосувати за проєкти в рамках конкурсу «Громадський бюджет – 2021» в поточному році можна тільки шляхом електронного голосування на офіційному вебсайті міської ради Кропивницького у вкладці «Громадянам» - «Громадський бюджет» - «Голосування за проєкти конкурсу «Громадський бюджет – 2021». Також є можливість голосування через термінал та чат-бот Приватбанку.

Повну та вичерпну інформацію щодо конкурсу «Громадський бюджет - 2021» та перелік проєктів, які беруть участь голосуванні, можна переглянути на офіційному вебсайті міської ради Кропивницького у вкладці «Громадянам» → «Громадський бюджет» → «Проєкти».

Усі новини