У Кропивницькому тепловики спрацювали на упередження: замінили аварійну ділянку теплопроводу

Вівторок, 10 грудня 2019 13:40

Сьогодні, 10 грудня, фахівці КП «Теплоенергетик», використовуючи сприятливі погодні умови, розпочали заміну аварійної ділянки магістрального діаметром 600 міліметрів по проспекту Університетському, 11.

Як повідомили в головному управління ЖКГ міської ради, о 09.00, у зв’язку з виконанням робіт на інженерних мережах, було призупинено роботу Південно-західної котельні. Орієнтовно, роботи будуть завершені сьогодні до 18.00.

- Необхідно відзначити, що заміна теплопровода не є наслідком пориву, а направлена якраз на недопущення аварійної ситуації у майбутньому, коли на вулиці будуть морози, - відзначила начальник ГУЖ КГ Тетяна Савченко. – Ми намагаємося використати для цього сприятливу нагоду – потепління. Усі керівники закладів соціально-культурної інфраструктури завчасно попереджені про ремонтні роботи і підготовлені до цього.

На період заміни трубопроводу тимчасово обмежено теплопостачання 321 житлового будинку: по вулицях  Героїв України, Генерала Жадова, Космонавта Попова, Пацаєва, Волкова, Соборній та по проспекту Університетському, п’яти шкіл - ЗОШ № 8, 9, 19, 35, Гімназії новітніх технологій, СШ № 1, дев’яти дошкільних навчальних закладах – № 3, 14, 47, 61,62, 63, 67, 68, 71,  позашкільний заклад «Каскад» та шести закладів охорони здоров’я.

Усі новини