У Кропивницькому триває активна боротьба зі стихійною торгівлею на вулицях міста

П'ятниця, 10 лютого 2017 18:47

Сьогодні, 10 лютого, у Кропивницькому відбувся черговий рейд муніципального патруля на чолі із начальником управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення Сергієм Горбовським.

Зусиллями патруля незаконна торгівля була припинена на тротуарній частині по вулиці Вокзальній між ринком «Босфор» та супермаркетом «АТБ». Майже всі продавці на цьому стихійному місці торгівлі виявилисся порушниками , які працюють без дозвільних документів. В одного з «підприємців» навіть виявили фальшиву облікову картку, яка надавала йому право на торгівлю. Інспектори склали на порушника протокол і заборонили продаж підозрілого вигляду продуктів харчування.

Одночасно учасники патруля постіно проводили роз’яснювальну роботу з громадянами щодо загроз розповсюдження африканської чуми свиней в обласному центрі, та великих ризиків через здійснення торгівлі м’ясом зараженої худоби.

По вулиці Космонавта Попова також виявили незаконну торгівлю продуктами харчування. Продавчиня запевняла, що термін споживання її товарів ще не минув. Але, наприклад, паштет, який вона продавала, виглядав підозріло, його упаковка була здута, та й жодних сертифікатів якості чи дозвільних документів на торгівлю жінка не мала.

Управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення попереджає усіх кропивничан, що для власної безпеки, убезпечення своїх близьких від отруєння, варто утриматися від купівлі продуктів харчування невідомого походження на стихійних ринках та в місцях несанкціонованої торгівлі.

Усі новини