У Кропивницькому узгоджували деталі реалізації масштабної реконструкції ділянки вулиці Полтавської

Четвер, 11 червня 2020 18:22

Початок масштабної реконструкції вулиці ділянки вулиці Полтавської все ближче. Вже від початку липня на цій важливій для міста транспортній магістралі від провулку Об’їзного до вулиці Васнєцова запрацює потужна дорожня техніка.

По вулиці Полтавській розміщена величезна кількість інженерних комунікацій: електромережі, труби водопостачання і водовідведення, газопроводи, мережі теплового господарства, лінії зв’язку тощо. Тож, щоб обговорити деталі реалізації проєкту, заступник міського голови Олександр Мосін провів робочу нараду безпосередньо на місці облаштування майбутньої бази будівельників – на майданчику поряд із  покинутою будівлею колишнього центру «Погляд».

Представники підприємств комунальної сфери, які обслуговують усі інженерні мережі у цьому мікрорайоні, мали можливість візуально оцінити хід виконання всіх робіт та оперативно надати підрядному підприємству – ТОВ «Кронос-лідер» допомогу у складанні ефективного плану їх виконання.

- Сьогодні розробка плану виконання робіт по вулиці Полтавській є першочерговим завданням, - наголосив Олександр Мосін. – У цьому плані мають бути поетапно і покроково розписані всі дії дорожників, враховані і узгоджені з суміжниками ремонти інженерних комунікацій,  години їх відключення, під’єднання. І це все має бути організовано таким чином, щоб причинити найменше незручностей містянам, діяльності пасажирського транспорту, забезпеченню життєдіяльності обласного центру.

До підготовки плану виконання робіт прив’язане і фінансування проєкту. За підтвердження підрядником готовності до старту, з міського бюджету будуть перераховані авансові платежі на закупівлю необхідних будівельних матеріалів в межах 30% кошторисної вартості і вже за два тижні дорожня техніка запрацює на Полтавській.

Усі новини