У Кропивницькому від 01 грудня змінюється схема руху маршрутних таксі № 274

Понеділок, 30 листопада 2020 17:14

У Кропивницькому змінено схему руху міського автобусного маршруту № 274 «сел. Нове - Автостанція № 1 - площа Богдана Хмельницького», який забезпечує перевезення пасажирів в режимі руху «маршрутне таксі».

Як повідомили в управлінні розвитку транспорту та зв’язку міської ради Кропивницького, нова схема руху має покращити рівень транспортного обслуговування в обласному центрі, ускладненого необхідністю виконувати  постанову Кабінету Міністрів України від 22.07.2020 року № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами).

- Відповідно до постанови перевезення громадян пасажирським транспортом загального користування здійснюється в межах кількості місць для сидіння, яка передбачена технічною характеристикою транспортного засобу, за умови забезпечення водіїв та пасажирів під час таких перевезень засобами індивідуального захисту, - відзначив начальник управління розвитку транспорту та зв’язку міської ради Віктор Житник. -  Протиепідемічні норми погіршили  транспортне обслуговування кропивничан, особливо це стосується мешканців селища Нового. Тому запровадження нової схеми руху, продовження маршруту має допомогти  в покращенні  транспортного обслуговування на території Кропивницького.

Вже від 01 грудня 2020 року схема руху маршруту буде продовжена від площі Богдана Хмельницького по вулицях Великій Перспективній, Шевченка, Кропивницького, Полтавській, провулку Об’їзному до «Автостанції № 1», та у зворотньому напрямку.

- Відповідно до умов договору на перевезення від 20.01.2020 року № 149/07, за вищезазначеним автобусним маршрутом передбачено функціонування 8 транспортних засобів класу А, інтервали руху складатимуть 15-20 хвилин, - підкреслив Віктор Житник.

Фото: https://persha.kr.ua

Усі новини