У Кропивницькому відкрилася друга Всеукраїнська спеціалізована виставка «Енергоефективність. Енергозбереження»

П'ятниця, 12 травня 2017 16:26

Сьогодні, 12 травня, у Кропивницькому вдруге відкрилася Всеукраїнська спеціалізована виставка «Енергоефективність. Енергозбереження»

Виставка проходить в рамках галузевої сесії «Енергоефективність. Енергозбереження» муніципального інвестиційного форуму «TIME to INVEST». Учасників виставки цьогоріч гостнинно прийняв Центральноукраїнський технічний університет, на території якого розгорнуті експозиції.

Свою продукцію і послуги гостям виставки презентують 30 підприємств малого та середнього бізнесу. Незмінним успіхом серед кропивничан, представників підприємств, установ та організацій обласного центру користуються стенди, що пропонують послуги з енергоаудиту, нові технології по утепленню будинків, сонячні електростанції, гелеосистеми, енергозберігаючі вікна, двері, інфрачервоні електричні обігрівачі, енергозберігаючі світлодіодні світильники, котли на альтернативних видах палива, альтернативне паливо, модульні теплові пункти, теплові насоси та електротранспорт.

В урочистостях з нагоди відкриття виставки взяли участь міський голова Андрій Райкович та секретар міської ради Андрій Табалов.

- Наше місто сьогодні до своїх традиційних ознак географічного, культурного, освітянського центру України додає іще одну і стосується вона актуальної теми енергозбереження, - відзначив у своєму вітальному слові Андрій Райкович. - Приємно, що на наше запрошення взяти участь у Всеукраїнській виставці відгукнулися провідні вітчизняні фірми, розробники прогресивних технологій, наукових досліджень у сфері енергоефективності та енергозбереження. Без вас, без вашого наукового продукту ми не зможемо якісно відповісти на серйозні виклики часу, нам буде важко оновлювати, розбудовувати комунальне господарство. Тому я від імені міської ради, депутатського корпусу щиро дякую вам за участь у виставці, сподіваюсь на продуктивну роботу і під час економічного форуму.

Очільник міста також подякував колективу техуніверситету за партнерську організаційну допомогу у підготовці таких важливих для міста заходів та висловив слова вдячності обласній владі за розуміння і підтримку міста у стратегічних інфраструктурних проектах.

Андрій Райкович і Андрій Табалов побаажали всім учасникам виставки успішної роботи, налагодження тісних виробничих зв'язків і гарних вражень від перебування у Кропивницькому та вручили Подяки від міської влади за розвиток і впровадження сучасних енергоощадних технологій.

Усі новини