У Кропивницькому відкрилося Різдвяне міні-містечко

Вівторок, 5 грудня 2023 17:28

У Кропивницькому на площі перед міською радою підприємці обласного центру встановили дерев'яні будиночки – Різдвяне містечко. Тут можна буде порадувати діточок: придбати їм  новорічну іграшки, солодкі смаколики, зігрітися гарячими напоями.

Ялинки перед будівлею міської ради у ці дні традиційно підсвітять ілюмінацією, і на самій площі встановили новорічні декорації з аркою та штучними ялинками, які також засяють святковими вогниками у вечірню пору. Відсьогодні, 05 грудня, це Різдвяне міні-містечко уже працює. Сюди можна буде приходити до 31 грудня.

Паралельно, напередодні Дня Святого Миколая, тут розгорнувся і ярмарок від місцевих підприємців і крафтовиків.

- Ярмарок сьогодні працюватиме з 08.00 ранку і до 16.00 вечора. До його організації долучилися 25 підприємців Кропивницького. Тематика - новорічна, аби містяни могли підібрати щось цікаве для подарунків рідним і дітям. Представлені різні солодощі, а також і не продовольчі товари. Є крафтові вироби. Ми плануємо іще й інші заходи, слідкуйте за анонсами, - прокоментувала начальниця управління торгівлі та побутового обслуговування населення міської ради Алла Козлова.

Усі новини