У Кропивницькому вихованці ДЮКів вшанували пам'ять загиблих у Другій світовій війні

Субота, 11 травня 2019 12:06

З нагоди Дня пам’яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у дитячо-юнацьких клубах комунального закладу «Об’єднання дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання Міської ради міста Кропивницького» проведено низку тематичних заходів. 

Педагоги-організатори дитячо-юнацьких клубів «Мрія», «Чайка» та «Гермес»  разом з вихованцями вшанували подвиг і пам'ять загиблих воїнів Другої світової війни покладанням квітів до пам’ятників воїнам-спортсменам на стадіоні «Зірка», гвардійському міномету «Катюша», Невідомому радянському воїнові. А до Дня Перемоги вихованці дитячо-юнацьких клубів «Надія», «Гермес», «Чайка» оформили і розмістили на мікрорайонах Бєляєва та Волкова вітальні газети. 

Педагоги дитячо-юнацьких клубів «Гірник» провели з вихованцями годину пам’яті «Про події Другої світової війни. Історія моєї родини», а в дитячо-юнацькому клубі «Юність» – тематичну годину пам’яті «Уклін живим, загиблим слава». 

Для середньої групи ЗХА «Метелиця» у дитячо-юнацькому клубі «Ровесник» педагог-організатор Тетяна Бойко провела інформаційний дайжест до Дня пам’яті та примирення та Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Діти ознайомилися з подіями Другої світової війни та вшанували пам'ять воїнів-учасників війни. 
 

Усі новини