У Кропивницькому вшанували воїнів – спортсменів, загиблих на фронтах Другої світової війни

П'ятниця, 5 травня 2017 16:06

Сьогодні, 5 травня, на стадіоні «Зірка» у Кропивницькому з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення і 72-ої річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні відбувся мітинг та урочисте покладання квітів до пам'ятника воїнам-спортсменам, які загинули на фронтах у 1941-1945 роках.

В урочистостях взяли участь заступник начальника управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації Уляна Соколенко, в.о. начальника відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради Славік Іванов, члени міської організації ветеранів фізичної культури, спорту та війни, тренери-викладачі дитячо-юнацьких спортивних шкіл, спортивна громадськість міста.

До присутніх з вітальним словом звернувся Заслужений тренер України, Заслужений працівник фізичної культури і спорту України, ветеран спорту Юрій Махно. Ветеран  згадав події воєнних років та наголосив на визначній ролі працівників спортивної галузі в патріотичному вихованні дітей та молоді, підготовці майбутніх захисників України.

Учасники мітингу вшанували хвилиною мовчання пам'ять воїнів-спортсменів, полеглих у Другій світовій війні, та захисників України, які віддали свої життя за незалежність нашої держави під час антитерористичної операції на сході України та поклали живі квіти до пам’ятного знаку.

Усі новини