У Кропивницькому з професійним святом вітали юристів

П'ятниця, 6 жовтня 2017 15:03

Сьогодні, 06 жовтня, міський голова Кропивницького Андрій Райкович вітав юристів з їхнім прийдешнім професійним святом. Урочистості влаштували в державному педагогічному університеті.

Тут у святковій залі зібралися судді, адвокати, нотаріуси, юрист-консульти, працівники правоохоронних органів. Вітаючи присутніх, міський голова зауважив, що без кваліфікованого юридичного супроводу сьогодні не може обійтися жодна організація чиі установа, бо час такий, коли глибокі знання законодавства необхідне кожному фахівцеві.

- Ви повинні завжди стояти на варті закону та інтересів як держави, так і кожної людини, - наголосив у своєму вітальному слові міський голова. - Ми запровадили надання безоплатної вторинної юридичної допомоги мешканцям міста, особливо тим людям, які не мають особливих статків, щоб користуватись приватною юридичною консультацією. Міська рада, депутатський корпус готові співпрацювати з кожною правовою інституцією заради єдиної мети, щоб в місті, в органах місцевого самоврядування дотримання законів завжди було пріоритетом для кожного чиновника.

Разом з теплими словами привітань Андрій Райкович вручив одяки міської ради та її виконавчого комітету головному спеціалісту відділу аналітики та статистики управління державної виконавчої служби Олесі Реп’ях та начальнику Кропивницького міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області Марині Плешановій.

Усі новини