У Кропивницькому зберуться волонтери з усієї України

Середа, 10 травня 2017 18:47

25 волонтерів з усіх куточків України та місцеві активісти у Кропивницькому із 7 по 21 травня реалізовуватимуть благодійний проект “Будуємо Україну разом” (БУР). У планах волонтерів відремонтувати кілька будинків та розмалювати “колізей”, що знаходиться на Козачому острові.

Під час травневої таборівки «бурівців» в обласному центрі, заплановано допомогти зробити ремонт у помешканні двом родинам: багатодітній сім’ї та матері-одиначці, у якої сину діагностовано ДЦП. Крім допомоги родинам, які перебувають у скруті, волонтери хочуть встигнути за ці два тижні ще й облаштувати громадський простір просто неба, а на стіні позаду нього намалювати мурал. Активісти налаштовані на активну співпрацю не тільки з молоддю та освітянами, а також з міською владою та бізнесом.

Зазвичай учасники проекту “Будуємо Україну разом” крім роботи на визначених об’єктах ще й планують культурно-просвітницьку програму. Так “бурівці” хочуть не тільки пізнати історію обласного центру, а ще й побувати за його межами, і відвідати з екскурсією Холодний Яр та урочище Каскади.

Організатори благодійного проекту “Будуємо Україну разом” запрошують небайдужих кропивничан доєднатися до проекту, який передбачає не лише волонтерство і допомогу, а й спілкування із цікавими людьми, активний і веселий відпочинок та подорож містами нашої країни. Приєднатися до проекту можна заповнивши заяву волонтера : http://bit.ly/2ieyOOo. Анонси культурно-освітніх заходів ми заздалегідь анонсуються у локальних спільнотах в соц. мережах : https://vk.com/burbur01https://www.facebook.com/events/1353011601460034/


Координатори проекту:

  • Піонерська Віра

Адміністратор проекту “Будуємо Україну Разом”

+38 (063)6747413

viravpionerska@gmail.com

https://vk.com/id9456700


  • Черкас Дмитро

Зв’язковий із громадськістю проекту “Будуємо Україну Разом”

+38 (099) 4224 381

dcherkas97@gmail.com

https://www.facebook.com/dmytro.cherkas

Усі новини