У міській раді Кропивницького готуються поновити пільгові перевезення з обмеженнями

Середа, 24 червня 2020 16:52

У Кропивницькому поновлять пільгові перевезення пасажирів таке завдання міський голова Андрій Райкович поставив перед виконавчими органами міської ради.

Доручення підготувати відповідний проєкт  рішення міської комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій  міський голова надав сьогодні, 24 червня. На поновлення безкоштовного проїзду можуть розраховувати всі пільгові категорії населення, у тому числі і пенсіонери за віком.

- Ми розглядаємо можливість зробити це найближчими днями. Але! – наголосив Андрій Райкович. -  Пільга діятиме від 09.00 до 15.00 щодня.  Прошу з розумінням сприймати такі обмеження. Адже зранку нам необхідно доставити на роботу працівників критичної  інфраструктури міста, промислових підприємств, медиків, комунальні служби.  Так само і у вечірній час, коли люди повертатимуться з роботи. Дуже прошу дотримуватися такого графіку поїздок. Стояти в автобусах, тролейбусах і маршрутках ніхто не дозволить.

Комунальний транспорт Кропивницького залишається одним із найстабільніших та найдешевших в Україні і місто цю позицію надійно тримає, відзначив Андрій Райкович.

Усі новини