У міській раді Кропивницького назвали ім’я претендента на посаду директора музею Карпенка-Карого

Четвер, 17 жовтня 2019 17:12

Конкурсна комісія з конкурсного добору на посаду директора комунального закладу «Літературно-меморіальний музей І.К.Карпенка-Карого міста Кропивницького» управління культури і туризму Міської ради міста Кропивницького оголосила результати свого першого засідання.

У вівторок, 15 жовтня, комісія розглянула документи, подані кандидатами на посаду директора комунального закладу «Літературно-меморіальний музей І.К.Карпенка-Карого міста Кропивницького» на відповідність кваліфікаційним вимогам. 

Керуючись нормами Закону України «Про культуру» та Положення про формування складу та організацію роботи конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду керівника комунального закладу культури, підпорядкованого управлінню культури і туризму Міської ради міста Кропивницького, конкурсна комісія своїм рішенням допустила до участі у другому турі конкурсного добору Хосяінову Ларису Мянірівну.

Друге засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду директора комунального закладу «Літературно-меморіальний музей І.К.Карпенка-Карого міста Кропивницького» управління культури і туризму Міської ради міста Кропивницького, під час якого буде проводитися співбесіда з кандидатом та заслуховуватися публічна презентація проектів програм розвитку закладу культури на один і п’ять років, відбудеться 22 жовтня 2019 року о 10.00 годині у кім. 215 Міської ради міста Кропивницького.

Відповідно до частини другої статті 215 Закону та пункту 4 розділу ІV Положення на засіданні конкурсної комісії під час проведення співбесіди з кандидатами, у ході якої публічно презентуються запропоновані проекти програм розвитку закладу культури на один і п’ять років, мають право бути присутніми представники засобів масової інформації та громадськості.  

Усі новини