У міській раді Кропивницького вітали кращих працівників будівельної галузі міста

П'ятниця, 11 серпня 2017 16:33

Традиційно щороку у серпні будівельники відзначають своє професійне свято. Тож сьогодні, 11 серпня, у міській раді відбулися урочистості з нагоди Дня будівельника. Найкращих спеціалістів будівельної професії привітали секретар міської ради Андрій Табалов та заступник міського голови Олександр Мосін.

- Нещодавно, перевіряючи школи, я був приємно вражений тим, якими темпами ремонтуються спортивні зали. І це не просто поточний ремонт, зали ремонтуються капітально, а тому наші з вами діти займатимуться у сучасних, європейського рівня приміщеннях, - підкреслив у своєму вітальному слові Андрій Табалов. - Приємно, що минулого року започатковано будівництво житлового будинку, оскільки через кризу у цій галузі дуже довго у місті не будувалось нічого подібного. Це свідчить про те, що будівельна галузь у Кропивницькому підіймається з колін, починає розвиватися. Я впевнений, що у вас попереду ще багато замовлень та цікавих проектів. Від імені міського голови та всього депутатського корпусу щиро вітаємо вас із професійним святом.

Цього дня кращі представники будівельної галузі отримали відзнаки міської ради та виконавчого комітету: подяки і грамоти а також цінні подарнки, які вручили Андрій Табалов разом з Олександром Мосіним.

А за особистий внесок у розвиток галузі будівництва міста, високу професійну майстерність, відданість справі, сумлінну працю та з нагоди Дня будівельника Почесною грамотою міської ради та виконавчого комітету міста Кропивницького нагороджено директора приватного підприємства “СІТІ БУД ПЛЮС” Олега Борулька.

Окремо під час урочистостей відзначили і директора інституту “Кіровоградміськпроект” Надію Костенко, яка до Дня будівельника отримала Подяку Прим’єр-міністра України.

А святковий настрій у залі для інженерів, проектувальників, монтажників та будівельників створили вихованка музичної школи № 1 ім. Генріха Нейгауза Ольга Полудень, а також талановиті солістки Дарья Нікітіна, Євгенія Сілантьєва та Вікторія Дєлестьянова.

Усі новини