У міській раді Кропивницького журналістам побажали нових творчих злетів

Вівторок, 6 червня 2017 16:38

Сьогодні, 6 червня, в День журналіста, у міській раді Кропивницького вітали з професійним святом представників засобів масової інформації секретар міської ради Андрій Табалов та керівники виконавчих органів.

- Завдяки Вашій наполегливій праці мешканці нашого міста мають змогу слідкувати за перебігом подій у світі, в Україні та у рідному місті. До вашого слова прислухаються, вашу думку цінують і поважають, - відзначив у своєму вітальному слові Андрій Табалов. - Ви формуєте світогляд, впливаєте на розвиток суспільних процесів, а ваші журналістські матеріали допомагають органам місцевого самоврядування приймати виважені рішення.

Секретар міської ради щиро побажав журналістам міцного здоров’я, нових творчих злетів, гострого пера, людського щастя та великої любові і вдячності від кропивничан. І, як шанувальник здорового способу життя, Андрій Табалов запросив представників регіональних мас-медіа взяти участь у ХІ чемпіонаті міста зі спортивного рибальства серед журналістів, який відбудеться 10 червня.

Андрій Табалов виконав також приємну місію і вручив за вагомий особистий внесок у справу всебічного об’єктивного висвітлення життя територіальної громади, високий професіоналізм та творчий підхід до роботи головному редактору головної редакції радіопрограм “Скіфія – Центр” регіональної дирекції - філії ПАТ “Національна суспільна тетелерадіокомпанія України” Наталії Потєєвій.

Подяки міської ради та виконавчого комітету були оголошені її колегам, редакторам головної редакції новин Миколі Мумизі та Марії Старості.

Багато теплих слів на адресу кропивницьких журналістів цього дня пролунало від керівників управлінь та відділів міської ради, які цьогоріч визначили кращих кореспондентів, що активно і плідно працювали над висвітленням відповідної тематики.

Так, журналістів “Вечірньої газети” Юрія Лісниченка і Оксану Верстюк відзначили начальники управління освіти і охорони здоров’я. Подяку від відділу фізичної культури і спорту отримав відеооператор ТРК “ТТV” Валерій Клюєнко. Управління економіки визнало кращим у своїй сфері діяльність регіонального координатора Інституту Масової Інформації Павла Лісниченка. Відділ сім’ї та молоді відзначив роботу журналістки “Україна – Центр” Вікторії Барбанової та кореспондента УНН Дмитра Семенюка, головне управління ЖКГ – Анастасію Зубову з он-лайн видання “Рідний край” та Ігоря Крушеницького з “Нової газети”. Кращим у висвітленні питань організації роботи пасажирського транспорту профільне управління назвало кореспондента “Першої електронної газети” Дмитра Васильєва, а відділ культури і туризму нагородив грамотою журналістку ТРК “ТТV” Анну Добрань.

Фото: Володимир Дедей

Усі новини