У міській раді відзначили кращих працівників підприємств торгівлі та ресторанного господарства

Четвер, 27 липня 2017 16:57

Сьогодні, 27 липня, у міській раді Кропивницького відбулась зустріч керівництва міської ради із працівниками підприємств торгівлі та ресторанного господарства з нагоди святкування Дня працівників торгівлі. На урочистостях були присутні міський голова Андрій Райкович, секретар міської ради Андрій Табалов та начальник управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення  міської ради Сергій Горбовський.

- Я багатьох із вас знаю, тому хочу щиро привітати кожного і ваші трудові колективі зі святом, - звернувся до присутніх Андрій Райкович. - Ваш труд — не з легких. Щодня спілкуватися з тисячею покупців, боротися у цьому складному світі за місце під сонцем, за власну бізнес-нішу, за імідж підприємства, торгової марки — дуже складно. Я знаю це не з чужих слів, а з власного досвіду. Як міський голова, хочу подякувати вам за участь в усіх святкових, публічних заходах. Завдяки і вашій участі впродовж останнього часу у місті значно пожвавилась ярмаркова торгівля. Але нам є над чим ще трудитись, щоб кропивничани і гості нашого міста мали гарне враження від рівня обслуговування і в магазинах, і в ресторанах, і в кав’ярнях і на ринках. Вітаю вас із професійним святом і щиро бажаю міцного здоров’я, терпіння, миру і добробуту в родинах.

Під час урочистостей міський голова вручив відзнаку виконавчого комітету Кіровоградської міської ради “За заслуги” І ступеня Юрію Момоту — підприємцю, який багато років трудиться у торговельній сфері міста.

Грамоти Кіровоградської міської ради та виконавчого комітету отримали завідувач фірмовим магазином №1 М'ясокомбінату “Ятрань” Світлана Набоченко та лікар комунальної гігієни підприємства “Кооперативний ринок” облспоживспілки Берта Токарєва. Подяки Кіровоградської міської ради та виконавчого комітету оголошено директору будівельно-господарського гіпермаркету “Епіцентр К” Євгену Вознюку та заступнику директора Готельного комплексу “Європа” Валентині Токар.

Ще 29 кращих працівників сфери торгівлі отримали грамоти управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення міської ради.

Цього дня працівників і керівників підприємств торгівлі та ресторанного господарства міста вітали вихованці дитячого дошкільного закладу “Гномик”.

Усі новини