У середу, 23 січня, на території Кропивницького очікується значне погіршення погодних умов

Вівторок, 22 січня 2019 17:16

За повідомленням обласного центру з гідрометеорології впродовж доби 23 січня на території Кропивницького очікується ускладнення погодних умов: вночі місцями, вдень повсюдно значний сніг, сильна хуртовина, снігові замети. У другій половині дня місцями по області налипання мокрого снігу, ожеледь. Пориви вітру 15-20 м/с.

Як повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради Кропивницького, ускладнення погодних умов 23 січня відповідає ІІ рівню загрози (помаранчевий).

- Такі погодні умови можуть призвести до порушень електропостачання, роботи служб комунального господарства, будівельної галузі, порушення та часткове припинення руху автотранспорту на  дорогах і вулицях, -наголосив начальник управління Сергій Коваленко.

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, звертається до мешканців Кропивницького із попередженням про дотримання правил безпеки життєдіяльності та просить не виїжджати без потреби на транспортних засобах за межі населених пунктів, не допускати переохолодження організму, при сильних поривах вітру не підходити близько до розлогих дерев, електроопор та хитких конструкцій, які можуть впасти. Під час обігріву приміщень необхідно суворо дотримуватися правил пожежної безпеки, перевіряти справність і належний стан приладів та систем опалювання.

Усі новини