У ЦНАПі Кропивницького сьогодні «День відкритих дверей»

Четвер, 23 листопада 2017 14:23

Сьогодні, 23 листопада, у приміщенні Центру надання адміністративних послуг Кропивницького відбувся традиційний щорічний “День відкритих дверей”.

Відвідувачі Центру із 9.00 до 12.00 мали можливість отримати консультації з питань отримання адміністративних послуг, у тому числі з видачі документів дозвільного характеру, безпосередньо від керівників суб'єктів надання адміністративних послуг.

- “День відкритих дверей” - це можливість для мешканців нашого міста безпосередньо звернутись до керівників дозвільних органів, - зазначив керівник ЦНАПу Антон Шевченко. - Зручність для громадян полягає у тому, що всі керівники дозвільних органів знаходяться в один час в одному приміщенні. Тому, наприклад, підприємець, у якого є питання з приводу того чи іншого дозвільного документа, може отримати одночасно декілька консультацій щодо його оформлення.

Із мешканцями міста сьогодні спілкувалися керівники Управління Держпраці у Кіровоградській області, Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області, Управління Держпродспоживслужби в Кропивницькому, Управління ДСНС України у Кіровоградській області, Управління державної архітектурно-будівельної інспекції у Кіровоградській області, Департаменту екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації, відділу забезпечення безпеки дорожнього руху управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції України в Кіровоградській області, Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області, обласного управління лісового та мисливського господарства.

Відвідувачі Центру висловили задоволення якістю обслуговування спеціалістами ЦНАПу та можливістю отримати консультації від безпосередніх керівників суб'єктів надання адміністративних послуг.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13