Учасники міського етапу військово-патріотичної гри “Сокіл”(“Джура”) 14 жовтня пройдуть маршем на підтримку військових України

П'ятниця, 6 жовтня 2017 09:48

У Кропивницькому, в обласному центрі туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді завершилися міські збори активістів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл”(“Джура”).

Як повідомили в управлінні освіти міської ради, військово-патріотична гра «Сокіл» проводиться з метою виховання у молодого покоління українців відданості Батьківщині та українському народу, готовності обороняти рідну землю, бути фізично розвиненими та духовно багатими.

У змаганнях взяли участь 17 команд загальноосвітніх навчальних закладів міста. Учасники гри демонстрували свої вміння, таланти і навички у п’яти видах змагань: «Впоряд», «Туристсько-спортивна смуга перешкод», «Відун», «Стрільби», «Візитка рою».

Переможцями та призерами міського збору активістів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») стали:

  • Команда НВО № 31 – І місце
  • Команда НВО № 8 – ІІ місце
  • Команда НВО ЗОШ-інтернату – ІІІ місце

Переможці вибороли також право представляти Кропивницький на обласному етапі гри.

Усі команди-учасниці військово-патріотичної гри візьмуть участь у марші на підтримку військових, що перебувають у зоні АТО на сході країни. Хода відбудеться 14 жовтня, у День захисника України, за ініціативи військових Кропивницького, а право очолити колонну надано командам-переможцям Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл”(“Джура”).

Усі новини