Управління розвитку транспорту та зв’язку міської ради Кропивницького чекає від мешканців міста пропозиції щодо змін у графіках руху нових автобусів

Вівторок, 31 жовтня 2017 11:29

Географія роботи великомісних пасажирських автобусів у Кропивницькому розширюється. Як повідомив під час прес-конференції сьогодні, 31 жовтня, начальник управління розвитку транспорту та зв’язку міської ради Олександр Вергун, комунальний транспорт вже обслуговує маршрути №274, 111б, 103 та 123.

Сьогодні автобуси працюють у тестовому режимі, а управління розвитку транспорту та зв’язку здійснює моніторинг пасажиропотоків.

- Якщо на маршрутах №274 та №111б ми фіксуємо впродовж дня завантаження транспортних засобів на рівні 70%, то маршрути №103 і №123 відчувають поки що суттєвий пасажирський голод, - відзначив Олександр Вергун. – Це при тому, що ми активно інформували мешканців мікрорайонів про графіки руху автобусів. Розкладом руху активно користуються і інші підприємства – перевізники. Як правило, за 5-10 хвилин до відправки на зупинку під’їжджає маршрутка і забирає пасажирів.

Управління розвитку транспорту та зв’язку звертається до кропивничан з проханням вносити пропозиції, як щодо коригування діючих графіків руху автобусів так і схем їх руху.

За інформацією Олександра Вергуна, із 02 листопада на лінії виходять автобуси №118, а з наступного тижня - №116 та №104. Зокрема, мешканці селища Молодіжного вже висловилися за продовження маршруту №116 від Лісопаркової до селища, тож новий транспорт курсуватиме за оновленим маршрутом.

Усі новини