В Інгулі понизять рівень води через ремонтні роботи водоводу на Вокзальній

Понеділок, 26 липня 2021 15:07

Робочу нараду з цього питання провели сьогодні, 26 липня, заступники міського голови Олександр Мосін та Олександр Вергун. Вони зустрілися із фахівцями відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Кропивницької міської ради, КП “Універсал-2005” та директором Кропивницького водоканалізаційного господарства ОКВП “Дніпро-Кіровоград”.

- Пониження рівня води в Інгулі в центральній частині міста — це необхідний крок для санації водоводу “Дніпро-Кіровоград”, оскільки рівень грунтових вод наразі не дозволяє розпочати ремонтні роботи під мостом по вулиці Вокзальній, - наголошує Олександр Мосін.

Відкрити гідротехнічні затвори по вулиці Михайлівській у профільному відділі міської ради планують вже сьогодні, задля поступового зниження рівня води в Інгулі, позаяк розпочати ремонтні роботи водоводу у Кропивницькому ВКГ планують у четвер, 29 липня, до цього часу мають встигнути відступити і ґрунтові води.

Паралельно Олександр Мосін доручив головному управлінню житлово-комунального господарства разом із КП “Універсал-2005” попрацювати і над благоустроєм берегової лінії після того, як вода спаде.

Усі новини