Великоднє диво: у Кропивницькому учні шкіл передали подарунки пораненим захисникам України

Четвер, 2 травня 2024 17:38

Великодні пакунки зі смаколиками, фруктами, а головне - з листівками із побажаннями найскорішого одужання і такої бажаної для усіх нас Перемоги, передали сьогодні, 02 травня, учні усіх кропивницьких шкіл воїнам, які нині проходять лікування після поранень.

До акції “Великодній кошик” долучилися вихованці дошкільних навчальних закладів міста, батьківський комітет, учні та вчителі шкіл і зібрали нашим захисникам та захисницям смачні подарунки і передали їх, щоб поранені бійці відчули родинну увагу і турботу у світле свято Великодня.

І справді захисники по-родинному щиро дякували за увагу старшокласникам, які вдячно тиснули руку, обіймали і навзаєм дякували воїнам за те, що боронять нашу землю і дають можливість вчитися.

Дякували за подарунки і увагу до поранених військових і медики, адже це надзвичайно піднімає дух і дає відчуття родинної турботи хлопцям.

Не випадково акція має назву “Великоднє диво”, адже усі поранені прагнуть швидшого одужання і всі ми, наче дива, чекаємо якнайскорішої нашої Перемоги. І хай би це диво сталося якнайскоріше!

Усі новини