Відкриття нового інсультного центру у Кропивницькому дозволить вирішити проблему оперативної діагностики і призначати ефективне лікування

Середа, 16 серпня 2017 16:46

Інсультний центр лікарні швидкої медичної допомоги у Кропивницькому готовий на 70%. Про це повідомив головний лікар Валерій Скороход під час інспекційного перебування у закладі секретаря міської ради Андрія Табалова.

У приміщеннях першого і другого поверху вже ведуться оздоблювальні роботи, завезені меблі і обладнання. Є проблема з облаштуванням приточної вентиляції через порушення термінів поставки комплектуючих, але вже сьогодні, запевнили будівельники, необхідний двигун надійде і розпочнеться завершальний монтаж.

- Загалом у відділенні можуть перебувати 52 пацієнти, що мають гострі невролого – судинні патології, - відзначив Валерій Скороход. -Тут надзвичайно комфортні умови для наших пацієнтів, але найголовніше. Що при таких захворюваннях має часто вирішальне значення, це наявність діагностичного центру. Ефективність обраного лікування при інсультах залежить від правильно поставленого діагнозу у найкоротший термін і це у нашому відділенні буде забезпечено.

Результатом сьогоднішньої інспекційної поїздки Андрій Табалов задоволений.

- На всіх об’єктах, які ми сьогодні оглянули активно тривають будівельні і ремонтні роботи, - підкреслив секретар міської ради. – Звичайно, що є певні недоліки, але всі вони можуть бути вчасно виправлені: головним чином це стосується порушення термінів виконання робіт, запізнення з постачанням, наприклад, вікон. Є деякі претензії до якості робіт. Наше головне завдання – забезпечити належний щоденний контроль за ходом робіт і тоді ми отримаємо високий результат у визначені терміни. Одночасно ми аналізуємо хто із підрядників працює на совість, а хто безвідповідально. А це дозволить нам робити висновки при виборі партнерів для майбутніх періодів, адже заплановано зробити надзвичайно багато.

Усі новини