Вихованці ДЮКів Кропивницького ініціювали благодійну акцію на підтримку онкохворої Софійки Машкової

Середа, 21 квітня 2021 15:12

Напередодні Великодніх свят, в підтримку першокласниці Софії Машкової, яка перебуває на лікуванні в лікарні «Охматдит», вихованці дитячо-юнацьких клубів Кропивницького організували благодійний продаж своїх творчих робіт. Про це сьогодні, 21 квітня, розповіла заступниця начальника управління молоді та спорту Катерина Черкасська.  

Софійці поставили діагноз: гострий лейкоз - рак крові. Шестирічна дівчинка потребує невідкладного лікування і допомогти дитині можуть в Іспанії. Але на це потрібно зібрати щонайменше 142 000 євро. Для родини це непідйомна сума, а хвороба не терпить зволікань. Саме тому юні вихованці позашкільних гуртків Кропивницького не змогли залишитись осторонь. Вони вирішили підтримати Софійку та організували благодійний онлайн продаж своїх поробок, малюнків та різноманітних виробів handmade.

Дитячі роботи, виготовлені в колі родини чи групою гуртківців, творчими колективами, вихованцями спортивних секцій та команд можна буде придбати ось за цим посиланням: https://www.facebook.com/groups/271289143879710 .

- Ви просто обираєте номер замовлення, перераховуєте на лікування Софії Машкової кошти на картку мами дівчинки,  відповідно до обраної позиції,  а в коментарях ставите обраний номер виробу і скрін квитанції про перерахунок коштів. Перед тим, як обирати виріб  - перегляньте в коментарях, що вже придбали, - звернула увагу  Катерина Черкасська. - Скрін переказу коштів залишаєте в коментарях саме під постом в групі фейсбуку, вказуючи бажаний вільний порядковий номер. Далі, в особистих коментарях, вам повідомлять про спосіб отримання обраної роботи. Пам'ятайте, купуючи чудові роботи за невеликі гроші, ви даруєте шанс Софійці подолати рак і жити повноцінним життям!

Всі виручені кошти будуть зібрані та передані на оплату лікування Софійки #SaveSofiia.  Врятувати життя дитини просто - візьміть участь у благодійному ярмарку!

Усі новини