Вихованці ДЮКу «Моноліт» - найсильніші у Кропивницькому

Понеділок, 9 жовтня 2017 15:33

На базі дитячо-юнацького клубу «Моноліт» відділу сім’ї та молоді Кропивницького відбулися спортивні змагання з пауерліфтингу. Вихованці ДЮКів «Моноліт» і «Старт» та студентська молодь змагалися в номінації жим лежачи.

У турнірі взяли участь 50 спортсменів у шести вагових категоріях. За результатами змагань переможцями стали троє вихованців із дитячо-юнацьких клубів «Моноліт» та «Старт» та троє студентів Центральноукраїнського національного технічного університету.

Перемогу святкували:

  • Сухачов Андрій, вихованець ДЮКу «Моноліт», вагова категорія 48-52 кг;
  • Колтак Андрій, студент ЦНТУ, вагова категорія 56-60 кг;
  • Шмаков Сергій, студент ЦНТУ, вагова категорія 60-66 кг;
  • Поліщук Дмитро, вихованець ДЮКу «Старт», вагова категорія 66-75 кг;
  • Скворцов Вадим, вихованець ДЮКу «Моноліт», вагова категорія 75-82,5 кг;
  • Грачов Тарас, студент ЦНТУ, вагова категорія 90-100 кг.

А в загальнокомандному заліку 1 місце зайняли спортсмени-вихованці дитячо-юнацького клубу «Моноліт» (керівник - Бєлосвєтов Віктор Анатолійович), 2 місце - команда спортсменів-студентів Центральноукраїнського національного технічного університету зайняли, 3 місце вибороли спортсмени-вихованці дитячо-юнацького клубу «Старт» (керівник - Бочаров Олег Володимирович).

Переможці змагань були нагороджені грамотами відділу сім’ї та молоді міста Кропивницького. Колективи учасників турніру висловили щиру вдячність відділу сім’ї та молоді міської ради (начальник Дорохіна Людмила Володимирівна) за високу організацію проведення спортивних змагань.

Усі новини