Вихованці музичної школи №2 імені Ю. Мейтуса привітали військовослужбовців з Днем захисника України

П'ятниця, 13 жовтня 2017 18:49

Низку творчих  заходів приготували вихованці музичної школи №2 ім.Ю.С.Мейтуса у Кропивницькому з нагоди прийдешніх свят  Дня захисника України, Покрови, та Дня козацтва.

- Серед учнів нашої школи є діти, чиї батьки сьогодні захищають Україну в цей нелегкий час,- відзначила директор школи Валентина Ревенко. -  Саме в їх честь сьогодні звучали пісні,  музичні композиції  у виконанні Попової Марії, Папченка Якова, Шаровари Дар’ї, Голубовської Даші, Підхлібних Сергія та Івана, Глушко Кіри, Шендеровського Арсенія.

Порадували військовиків своїм співом Вероніка Габелко та зразковий хор "Веселка". Найменша учасниця концерту Підхлібна Тоня прочитала вірш " Я вірю у тебе", словами якого висловила від усіх присутніх глибоку повагу до всіх українських воїнів, віру в кращу долю України.

Діти від усього серця поажали батькам  учнів школи  і здоров’я , і миру. Дехто з батьків у цей час знаходяться на бойовому посту і вітання отримували їхні дружини, мами вихованців школи.

Концерт «Мій тато - захисник вітчизни» став справжнім подарунком, який порадував зворушим і батьків, і гостей заходу. На концерті була присутньою  і голова ГО "Серця матерів" Інна Ковпак. Напередодні саме вона із волонтерами допомогла доставити зібрані педагогічним колективом школи подарунки для воїнів АТО.

Учні та викладачі музичної школи завітали також в гості до військовослужбовців в/ч 1840 з новою концертною програмою до Дня захисників України. Духовий оркестр "Сурми Єлисавета" під орудою свого керівника Богдана Максименка зустрічав військових чудовими композиціями, солісти Саша Сметана, Підхлібний Ваня, Вероніка Габелко, Валерія Кривенко, сім’я Баранків, викладачі Олексій Іванов та Володимир Лобач, Наталя Корсунова-Трибіненко, Оксана Бормінцева, Ніна Зубченко разом із ведучою Оленою Приданчук змогли створити у залі святковий настрій. Щирі аплодисменти, квіти та Лист подяки педагогічному колективу від командира частини будуть мотивувати збереження творчих стосунків та активувати патріотичне виховання у юних музикантів, переконана Валентина Ревенко.

Усі новини