Вихованців Кропивницького дитячого будинку «Наш дім» гостинно прийняли на відпочинок у США

Понеділок, 24 січня 2022 12:57

Уже багато років поспіль Благодійна організація БФ “ЮніБрідж” співпрацює з Комунальним закладом «Дитячий будинок «Наш дім» у Кропивницькому щодо  забезпечення відпочинку та оздоровлення вихованців закладу під час літніх та зимових канікул у Сполучених Штатах Америки.

Діти проживають у американських родинах  різних штатів США: Техас, Флорида, Каліфорнія, Пенсільванія, Айдахо та інших. Під час відпочинку та оздоровлення вони знайомляться із традиціями американського народу, в тому числі святкування Різдва та Нового Року, підвищують свій рівень володіння розмовною англійською мовою, відвідують різноманітні екскурсії та розважальні центри, займаються спортом, знайомляться з іншими американськими родинами, друзями та родичами.

Відповідно до розробленої програми, із 15 грудня 2021 року по 15 січня 2022 року на відпочинку в США перебували троє вихованців дитячого будинку «Наш дім» - Брайко Марина, Полєтаєв Богдан та Полєтаєв Олександр.

- Американським родинам вдалося показати дітям, що в житті є багато цікавих і корисних захоплень. Тому кожен день для вихованців був цікавим, як барви веселки, наповненим новими зустрічами, неймовірними враженнями та розвагами. Небайдужість американських родин до долі дітей, які виховуються у спеціальних закладах, їх піклування про своїх гостей, організація дозвілля, зворушливе ставлення до вихованців залишили незабутній слід у серці кожної дитини. Американські родини із задоволенням поділилися своїми враженнями від спільних поїздок та світлинами яскравих моментів перебування дітей в Америці. Ми маємо змогу побачити ці фото, на яких майорять позитивні емоції дітей, їхні яскраві посмішки, - поділилася директор дитячого будинку Наталія Вінницька. -  Американські родини також написали щирі слова вдячності та добрі побажання усім, хто допоміг в організації відпочинку дітей у США. Саме завдяки такій програмі діти повернулися в Україну не тільки оздоровлені й фізично загартовані, а й щасливими та сповненими позитивних вражень про гостинність, знаннями про нову для себе країну, про культуру, побут та звичаї Америки, і, звісно, з подарунками.

Усі новини