Якість пасажирських перевезень у Кропивницькому має відповідати вартості проїзду

Понеділок, 6 березня 2017 12:21

Всі маршрутні таксі у Кропивницькому мають працювати чистими, охайними та технічно справними. Про це сьогодні,6 березня, під час апаратної наради наголосив міський голова Андрій Райкович.

Очільник міста підкреслив, що зміна тарифу на проїзд в обласному центрі, поки що, на жаль, не вплинула на якість перевезень. За інформацією міського голови, який у вихідні дні хдійснив інспекційну поїздку містом, салони автобусів не просто брудні, а засмальцьовані. На вікнах, на стінках купа паперу, старих рекламних афіш, причому таких, що навіть до нашого міста не мають жодного стосунку. Водії дозволяють собі палити за кермом, хамлять пенсіонерам.

- Добре, що велику частину пасажиропотоку взяли на себе нові тролейбуси, – зауважив Андрій Райкович. - Але головного люди на проблемних маршрутах не побачили! Хіба ми про це говоримо вперше? Хіба не можна один раз на тиждень зробити генеральне прибирання салону, а в кінці зміни чи перед виїздом обов’язково вичистити автобус? Ми людей перевозимо чи кого?

Під час апаратної наради управління розвитку транспорту та зв’язку отримало завдання активно попрацювати із власниками маршруток, аби ті привели маршрутні таксі до ладу, і в них не соромно було б перевозити людей.

Усі новини