Заступник міського голови вимагає від комунальних служб порядку на вулицях Кропивницького

Понеділок, 13 січня 2020 11:21

Сьогодні, 13 січня, під час апаратної наради заступник міського голови Олександр Мосін звернувся до керівництва Кропивницького ВКГ з вимогою активніше і якісніше ліквідовувати масштабні пориви мереж.

Олександра Мосін зауважив, що 2020-й рік для водопровідного господарства почався проблемно: масштабних і поточних поривів виникало дуже багато. 

- Вам є над чим думати у своєму господарстві, - наголосив Олександр Мосін. - Але наразі погода дозволяє не залишати на місці великих і малих розриттів купи землі. Будь ласка, вчасно і якісно ліквідовуйте наслідки. Тепловики, також не зволікайте з цими роботами.

Наступне завдання отримали спеціалісти ГУ ЖКГ – впорядкувати рух транспорту на деяких відрізках вулиць. Наприклад, перехрестя вулиць Кропивницького — Шевченка: громадському транспорту стало важко рухатись після того, як вулицю Кропивницького відремонтували, і рух транспорту по ній пожвавився.  

- Дорога хороша, легковий транспорт летить. Габаритному - не впоратись, - зауважив заступник міського голови. – Валерій Вікторович Музичук, службами вирішити цю проблему із встановленням знаків або навіть встановити світлофори.

Усі новини