Житлова новобудова по вулиці Жадова у Кропивницькому «підросла» до шостого поверху

Середа, 9 серпня 2017 17:02

У Кропивницькому продовжується реалізація унікального для України проекту будівництва житла за бюджетні кошти. Майбутній житловий будинок по вулиці Жадова вже має п’ять зведених поверхів.

Сьогодні, 09 серпня, на будівельному майданчику побував секретар міської ради Андрій Табалов. Він оглянув планування квартир, ознайомився із заходами енергоефективності та енергозбереження, які впроваджуються у сучасному проекті житлового будівництва, проконтролював терміни виконання робіт.

- Зведення нового житла за бюджетні кошти – це надзвичайно важливий для Кропивницького проект, - відзначив Андрій Табалов. – Я не пам’ятаю, щоб у нашому місті велося таке будівництво. У той же час, такий будинок, а це 54 нових квартири, має вирішити надважливе соціальне питання – забезпечити житлом людей, які багато років стоять у черзі на його отримання.

Це пілотний для Кропивницького проект: якщо він буде успішним, на території обласного центру є ще недобудови, які можуть у перспективі стати житлом для кропивничан. Наприклад, для цього можна використати фундамент «недобуду» по вулиці Героїв України і це питання вже вивчається, повідомив Андрій Табалов.

Секретар міської ради висловив задоволення якістю і темпами робіт. У поточному році будівельники завершать монтаж коробки будинку, а вже внутрішні роботи будуть завершені у наступному, 2018 році.

 

Усі новини