Журналіст і волонтер: “Кропивницький вечірній” отримав відзнаку обласної ради за підтримку ЗСУ

П'ятниця, 29 грудня 2023 16:12

Дайджест Кропивницької міської ради “Кропивницький вечірній” отримав відзнаку Кіровоградської обласної ради за активну підтримку Збройних Сил України, волонтерський рух та патріотизм сьогодні, 29 грудня.

Матеріал журналістки Любові Попович про родину волонтерів із Кропивницького “Геннадій Шевченко: Не втомлюйтеся дякувати воїнам за те, що боронять нашу країну” переміг у творчому конкурсі, ініційованому обласною організацією Спілки журналістів України та Громадською радою при обласній військовій адміністрації.

Відзнаки обласної ради також отримали журналісти обласних видань “Народне слово”, “21-й канал”, “Сільське життя плюс,”, “Селянська газета” та районних - газети “Вперед” з Олександрівки, “Честь хлібороба” з Бобринця та “Сільське життя” зі Знам’янки. Нагороду також передали журналісту “Нової газети” Ігорю Крушеницькому, який нині боронить Україну на фронті.

Знак народної пошани “Хрест громадянських заслуг” отримали волонтери, які стали героями публікацій, поданих на творчий конкурс.

Організатори конкурсу відзначили, що сьогодні надзвичайно важливо об’єднувати зусилля усіх — і фронту, і тилу, заради нашої Перемоги. Волонтерський рух і патріотизм — важливі складові цього тандему.

Усі новини

Писанка – символ життя
П'ятниця, 3 травня 2024 14:28