«Зимовий вернісаж»: юні музиканти Кропивницького підготували «Листи до Святого Миколая»

Четвер, 7 грудня 2023 11:49

Вихованці Кропивницької музичної школи №2 імені Юлія Мейтуса стали учасниками фестивалю творчих здобутків « Зимовий вернісаж». В рамках фестивалю в обласній науковій бібліотеці ім. Д. Чижевського відбувся концерт «Листи до Святого Миколая». Свої музичні вітання рідному Кропивницькому  передали  учні та викладачі школи.

Урочисту атмосферу цього дня  створили мелодії пісень «Заступник Миколай» у виконанні Сафіни Бублик та «Білий сніг» від  Єлизавети Гоман. Настрою додали танці у виконанні Назара Мозгового із чарівною сопілкою та  Ярослав Правда і Зоряна Коломоєць на домрах. Талановито передали музичні історії «На уроці» гітаристи Владислав Репецький та про «Маленьку жовту пташку» - Дар’я Деревінська. Знайому всім мелодію  Бетховена «Бабак» майстерно виконала на скрипці Злата Погончук, а  українську народну пісню «Ой, у вишневому садочку» - Захар  Кучма на акордеоні. Цікавими казковими образами, створеними грою на фортепіано  вразили Єлізавета Сільченко та фортепіанний дует у складі Анастасії Стороженко і Катерини Черненко. Не поступався їм у підтримці глядачів і саксофоніст Максим  Полтавчук. А яскравим фіналом концерту став  виступ зразкового хору «Веселка».

Після концерту юні артисти отримали заслужені подаруночки від Святого Миколая, а головне -  величезне задоволення від спілкування з музикою!

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13