Зведення першої за багато років житлової багатоповерхівки за бюджетні кошти у Кропивницькому вийшло на фінішну пряму

Вівторок, 2 жовтня 2018 15:11

Будівництво багатоповерхівки по вулиці Жадова у Кропивницькому, яку зводять за кошти міського бюджету, виконане вже практично на 98%.

Сьогодні, 02 жовтня, міський голова Кропивницького Андрій Райкович, разом зі своїм заступником Олександром Грабенком та начальником управління капітального будівництва Віктором Ксенічем, проінспектували хід виконання будівельних робіт на об’єкті.

У будинку – 54 квартири. Їх внутрішнє оздоблення будівельники вже завершили. Зараз у кожне помешкання встановлюють металеві двері, а вже незабаром почнуть облаштовувати газове автономне опалення. За кілька тижнів будинок обладнають централізованою системою для збору сміття, а в листопаді в багатоповерхівці змонтують ліфт. Про все це розповів підрядник будівельних робіт Валентин Радченко.

- Ми будемо монтувати ліфт в листопаді. Тоді ж і почнемо оздоблення місць загального користування, коридорів, сходів. Будемо фарбувати, класти кахлі. Треба ще виконати благоустрій території, але це, напевне, відбудеться вже весною, коли стане на погоді.

Після інспектування Андрій Райкович відзначив, що якістю будівництва задоволений, а от темпами – ні.

- Роботи виконуються ретельно, матеріали використовуються якісні, працює достатня кількість людей, – зауважив міський голова - Але я хотів би щоб ми робили і будували швидше при гарній якості.

Здати багатоповерхівку в експлуатацію будівельники обіцяють до кінця року.

Усі новини