Кропивничани попрощалися з загиблими Героями-земляками

Четвер, 6 липня 2023 15:19

Кропивницький знову прощається з загиблими Воїнами. Сьогодні, 06 липня, на Алею почесних воїнських поховань Далекосхідного кладовища провести у засвіти солдата Дмитра Шульгіна і сержанта Олександра Біндіча прийшли рідні, друзі, земляки, бойові побратими.

Дмитро Шульгін народився 25 травня 1988 року в Кропивницькому, закінчив школу №20, коледж механізації сільського господарства, вищу освіту здобув у Центральноукраїнському національному технічному університеті, працював на підприємстві харчової промисловості слюсарем-сантехніком. До лав ЗСУ став наприкінці 2022 року.

- Із сумом повідомляємо, що 03 липня від отриманих поранень помер у лікарні наш побратим, солдат Дмитро Шульгін. Побратими кажуть, що Дмитро був взірцевим військовим, який виконував свій обов’язок до останнього подиху. Справжній патріот, надзвичайно світла та порядна людина, боронив нашу Україну від окупантів та віддав за неї найцінніше – життя. 27 червня під час виконання бойового завдання з розмінування місцевості Дмитро потрапив під артилерійський обстріл. Із важкими пораненнями його доправили до лікарні. На жаль, отримані травми виявилися не сумісними з життям і нашого побратима не стало. Героя вдома не дочекалися мати та брат. Бойова родина окремого полку підтримки висловлює глибокі співчуття та розділяє з родиною горе від втрати найдорожчої людини. Не забудемо, не пробачимо! Вічна пам'ять та слава загиблому Герою, - написали в мережі Фейсбук однополчани Дмитра Шульгіна.  

Олександр Біндіч народився 28 жовтня 1980 року. Корінний кропивничанин, після закінчення школи №19 вступив до технікуму. До 2014 року працював на місцевому теплопостачальному підприємстві, потім служив за контрактом у ЗСУ — боронив Україну від російських терористів.

Навідник десантно-штурмового відділення, сержант Олександр Біндіч загинув 30 червня в районі Костянтинівки Донецької області.   

Панахиду за загиблими Воїнами відслужив архієпископ Кропивницький і Голованівський Православної церкви України Марк.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13