КП «Теплоенергетик» до завершення опалювального сезону у Кропивницькому вже готується до наступної зими

Вівторок, 12 березня 2024 17:29

Хоча до завершення опалювального сезону залишається зовсім мало часу, процес теплопостачання у місті триває у звичному режимі. Температура теплоносія у мережі відповідає температурним нормам. Про це повідомив заступник міського голови Олександр Мосін під час апаратної наради сьогодні, 12 березня.

Котельні КП «Теплоенергетик» працюють стабільно, щоправда клопотів працівникам КП “Теплоенергетик” на минулому тижні додали пориви на теплотрасі по вулиці Чорновола. Після ремонту одного пориву на розі Чорновола-Театральній на вихідних усували порив нижче по вулиці Чорновола. Зусиллями аварійних бригад в неділю аварійну ситуацію ліквідували і відновили теплопостачання в центральній частині міста. Ліквідація цих двох поривів дозволила зменшити підживлення в тепломережі на 15 кубів води за годину.

Олександр Мосін також звернув увагу, що сьогодні вночі мікрорайон Шкільний впродовж однієї години також залишався без подачі тепла – аварійна бригада теплогенеруючого підприємства спрацювала оперативно.

- Ситуація на тепломережах свідчить про важливість початку виконання робіт з модернізації системи теплопостачання у Кропивницькому, - наголосив Олександр Мосін. – Наразі документація на нову схему теплопостачання обласного центру перебуває на погодженні в Мінрегіоні України.

За прогнозом директора КП «Теплоенергетик» Олександра Чельника, таке погодження може бути отримане від спеціальної комісії вже в двадцятих числах березня.

- За нашою інформацією документація в роботі, 20-22 березня відбудеться засідання комісії, - відзначив Олександр Чельник. – Після попереднього розгляду проєкту, за висновками фахівців, його не направили на доопрацювання і це додає нам оптимізму, що він буде погоджений. 

А поки, за інформацією Олександра Чельника, фахівці  підприємства виконують роботи за вже розробленими проектами в рамках нової схеми теплопостачання. Зокрема завершальні роботи тривають у модульній котельні обласної лікарні.

- Фактично, - наголосив Олександр Чельник, -  КП “Теплоенергетик” ще до завершення нинішнього опалювального сезону уже готується до наступного.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13