Кропивницький ЦНАП готовий до інтенсифікації надання адміністративних послуг

Четвер, 28 травня 2020 15:08

Центр надання адміністративних послуг міської ради Кропивницького готовий до інтенсифікації своєї діяльності.

- За понад два місяці роботи міського ЦНАПу в умовах карантину серед кропивничан значно виріс запит на отримання адміністративних послуг, - відзначив директор департаменту надання адміністративних послуг міської ради Сергій Коваленко. - Ми це розуміємо. На виконання рішення міської комісії з питань техногенно - екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій міськради, засідання якої відбулося 25 травня, до адмінцентру з відкрили додатковий вхід з вулиці Гоголя. А від учора відвідувачі ЦНАпу можуть заходити і з вулиці Тараса Карпи. Тим чином ми розвантажили вхід до міськради і до адмінцентру.

Керівник департаменту також повідомив, що у ЦНАПі включені електронні табло і запрацювала система «Електронна черга».

- При цьому, вкотре наголошую, що ми суворо дотримуватимемо обмежень, щоб унеможливити поширення захворювання. – наголосив Сергій Коваленко. - У Центрі забезпечуватиметься дотримання соціальної дистанції, а це не більше однієї особи на 10 квадратних метрів приміщення. Всі відвідувачі повинні обов'язково бути в масках і пройти температурний скринінг.

Наразі, для отримання послуг з реєстрації чи зняття з реєстрації місця проживання, видачі довідки про реєстрацію; державної реєстрації речових прав на нерухоме майно необхідно завітати у міську раду з вулиці Гоголя.

Для отримання адміністративних послуг, послуг дозвільних органів; державної реєстрації фізичних осіб, юридичних осіб підприємців потрібно заходити до міської ради з вулиці Тараса Карпи.

Усі новини