Міський голова Кропивницького привітав з Новим роком працівників управління соціального захисту населення Подільської районної у місті ради

Четвер, 28 грудня 2017 18:18

Сьогодні, 28 грудня, міський голова Кропивницького Андрій Райкович завітав до управління соціального захисту населення Подільської районної у місті ради, щоб привітати працівників із новорічними святами.

- Соціальний працівник — це дуже відповідальна робота, це обличчя і візитівка міської та районної ради, - наголосив у вітальному слові Андрій Райкович. - Хочу вам побажати у новому році благополуччя, щастя, здоров’я, здійснення усіх мрій, а також взаєморозуміння у вашому великому колективі, оскільки дружня атмосфера позитивно впливає на якість роботи. Бажаю, щоб ви завжди могли оперативно та якісно надати соціальну послугу громадянам, які звернулись до вас зі своїм питанням чи роз’ясненням. Дякую вам за вашу роботу!

Треба зазначити, що управління соціального захисту населення Подільської районної у місті Кропивницькому ради обслуговує більш, ніж 50 тисяч громадян та надає понад 100 соціальних послуг.

Усі новини