На ремонт загальноосвітньої школи №33 місто виділило півмільйона гривень

Вівторок, 17 липня 2018 17:12

Сьогодні, 17 липня, міський голова Кропивницького Андрій Райкович проінспектував хід ремонтних робіт у загальноосвітній школі № 33.

У навчальному закладі ведуться ремонтні роботи, наразі проводиться капітальний ремонт актової зали: заміна підлоги, оздоблення стін та стелі, встановлення системи вентиляції. За словами керівника управління капітального будівництва міської ради Віктора Ксеніча, на капітальний ремонт школи з міського бюджету було виділено 500 тисяч гривень.

- Кожна школа міста, яка вимагає ремонтних робіт або певного переобладнання, не може бути відремонтована за один будівельний сезон, всі роботи виконуються поступово, - зазначив Андрій Райкович. - Найголовніше те, що є відповідна програма, і як педагоги рухаються у напрямку вдосконалення системи освіти, так адміністрація і будівельники відповідно підлаштовують під це технологічні властивості самих приміщень.

Очільник міста нагадав, що міська влада взяла на себе зобов’язання кожного року ремонтувати по 5 спортивних залів у загальноосвітніх навчальних закладах Кропивницького і наголосив, що черга дійде до кожної школи, всі спортивні зали будуть відремонтовані та переобладнані.

- Якщо у школі необхідно відремонтувати актову залу, значить ми її ремонтуємо. Треба привести до ладу навчальні класи, ремонтуємо і закупаємо нову оргтехніку, тому що діти повинні отримувати знання в сучасних умовах, - наголосив міський голова. - Все це робиться в рамках загальної програми розвитку середньої школи.

Очільник міста також зазначив, що загалом на утримання шкіл у Кропивницькому цього року з міського бюджету було виділено 400 мільйонів гривень.

Усі новини