Пізнавальний квест «Подорож вулицями старого міста» продовжується у Кропивницькому

Понеділок, 4 червня 2018 18:51

Започаткований відділом з охорони культурної спадщини управління містобудування та архітектури Міської ради міста Кропивницького пішохідний пізнавальний, розважально-просвітницький квест для школярів на знання  архітектурної спадщини міста Кропивницького “Подорож  вулицями старого міста” отримав своє продовження до Міжнародного дня захисту дітей.

За усталеною традицією, учні 7-А класу передали естафету участі у квесті школярам  7-Б класу Кропивницького колегіуму. Організатори квесту врахували досвід першого інтелектуального змагання і до його програми додали  деякі цікавинки щодо архітектурних позначок та локацій, тобто з кожним проведеним квестом він модернізується та удосконалюється.

Активно долучились до проведення та участі у квесті і працівники бібліотеки для юнацтва ім. Євгена Маланюка, які провели коротку оглядову екскурсію будівлею та стали справжніми помічниками команд.

Після екскурсії учасники розділились на 2 рівночисельні команди та отримали від ведучих перші завдання, з чого і розпочався захоплююча мандрівка містом.

Учні шукали спеціальні позначки, локації, будівлі, форми, відповідали на питання, розгадували архітектурні загадки, прокладали на карті міста свій маршрут тощо.

У підсумку переможці отримали заслужені нагороди: солодкі призи та грамотами, а естафету продовження квесту вони символічно передали наступному класу  колегіуму.

Динамічний квест вже зацікавив містян, які готові долучитися до його проведення та розвивати ідею цікавого проведення дозвілля для дітей.

 

Усі новини

Чисте місто — в чистий четвер
Середа, 1 травня 2024 17:01