Працюють постійні депутатські комісії: у Кропивницькій міській раді триває підготовка до сесійного засідання

Вівторок, 12 березня 2024 17:32

У Кропивницькій міській раді розпочалася підготовка до сесійного засідання. Сьогодні, 12 березня, працювали одразу дві постійні депутатські комісії:  з питань екології, земельних відносин та комунальної власності під головуванням депутатки Валентини Яремчук та з питань економічного розвитку, промисловості, підприємництва, інвестицій та регуляторної політики під головуванням депутатки Анни Зарічної.

Комісія з питань екології, земельних відносин та комунальної власності розглянула питання, що стосувалися регулювання земельних відносин та заслухала звіт відповідних виконавчих органів про виконання протокольних доручень, даних на попередніх засіданнях.

Члени постійно депутатської комісії з питань економічного розвитку, промисловості, підприємництва, інвестицій та регуляторної політики погодили зміни до проєкту рішення «Про затвердження Програми розвитку малого і середнього підприємництва у Кропивницькій міській територіальній громаді на 2024-2026 роки», а також погодили проєкт рішення «Про затвердження Статуту комунального підприємства «Центр підтримки підприємництва Кропивницької міської ради» у новій редакції.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13