У Кропивницькому починається подача тепла. Перші на черзі — медичні заклади

П'ятниця, 15 жовтня 2021 15:21

Подача тепла у Кропивницькому розпочалась сьогодні, 15 жовтня, із закладів охорони здоров'я - міського пологового будинку та дитячої обласної лікарні. Наступні на черзі - міська лікарня швидкої медичної допомоги і центральна міська лікарня.

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович наголошує:

- Завдяки системному конструктивному діалогу міської влади із Кабінетом Міністрів України, Кропивницький - у десятці перших територій в Україні, теплокомуненерго яких отримали зелене світло на прийом газу і розпломбування котелень закладів соціальної сфери.

Як виконуються роботи у цих закладах контролює  директор КП “Теплоенергетик” Олександр Чельник.

- Відповідно до чинного договору на постачання газу, який укладено між КП “Теплоенергетик” і ТОВ “Нафтогаз України” та відповідно до отриманих обсягів газу для потреб бюджетних організацій, сьогодні, 15 жовтня, газові служби ВАТ “Кіровоградгаз” і працівники КП “Теплоенергетик” почали знімати пломби і відкривати подачу газу для запуску роботи котелень в дитячій обласній лікарні і пологового будинку, - повідомив Олександр Чельник.

- Завтра, згідно з графіком, з 9-ї години ранку, ми продовжимо роботу з подачі газу на міську лікарню швидкої медичної допомоги і центральну міську лікарню, - зазначив він далі.

Очільник міста Андрій Райкович звернувся до кропивничан:

- Хочу, щоб ви мене зрозуміли, шановні кропивничани, що подача газу, тиск газу в мережах, це доволі складний процес. Через день-два ми почнемо включати дитячі садочки, за ними школи і житлові масиви. Прошу від вас розуміння і витримки. Ми не сидимо, склавши руки. Ми на постійному контакті з Кабміном і нас чують. Ми в діалозі і в практичній роботі з “Кіровоградгазом”. Усі наші комунальні служби, мої заступники, всі разом контролюємо і перебіг перемовин і кожен об‘єкт. Я наперед вдячний усім бригадам “Теплоенергетика” і “Кіровоградгазу”, які спільно працюватимуть і у вихідні дні, щоб наше місто крок за кроком почало отримувати тепло.

Усі новини