Весняне прибирання у Кропивницькому триває

Середа, 27 квітня 2022 18:38

Генеральне весняне прибирання території Кропивницького активно продовжується. Комунальні служби обласного центру докладають усіх зусиль, аби місто виглядало ошатним і було зручним і комфортним для його мешканців і гостей – переселенців.

Так,  працівники комунального підприємства “Універсал 2005”  прибрали проїжджу частину в центрі міста,  а також вулиці Космонавта Попова, Героїв України (від вулиці Генерала Жадова до кінцевої зупинки маршрутних таксі), а за допомогою причіпної прибиральної установки «Scandia» почистили вулицю Бобринецький шлях.

Цього дня вдалося також прибрати два  несанкціоновані сміттєзвалища по вулицях  Лісопарковій та Степана Разіна.

Комунальники інтенсивно попрацювали і над грейдеруванням дорожнього покриття вулиць Інгульська, Корсунська, Тернопільська та провулку Коцюбинського. А в ніч на 27 квітня вони усували ямковість на проїжджій частині  вулиць Соборної та Великої Перспективної.

Разом з тим, працівники КП “Благоустрій” продовжують санітарну обрізку дерев - цього дня це були зелені зони вздовж  вулиць Берегової та Братиславської. Продовжують вони також працювати і над благоустроєм парків та скверів, зокрема, у сквері імені Олександра Кондакова підстригли хвойні рослини. А на колі по вулиці Полтавській  обрізали троянди та перекопали квітники.

Комунальне підприємство «Ритуальна служба-спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування»  на постійній основі проводить прибирання  територій на Фортечних Валах, Новолелеківському, Рівнянському, Далекосхідному кладовищі, посилено цю роботу зокрема перед поминальними днями.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13