Для ремонту харчоблоку у гімназії Кропивницького можуть залучити кошти міжнародних партнерів

Вівторок, 2 квітня 2024 17:14

Харчоблок Класичної гімназії у Кропивницькому потребує оновлення і кошти для його реконструкції спробують залучити від міжнародних партнерів.

Про це повідомила депутатка Кропивницької міської ради, заступниця начальника ОВА Катерина Колтунова під час свого робочого візиту до закладу освіти.

За інформацією директорки гімназії Наталії Репецької, харчоблок збудований у 1990 році, відтоді капітальні ремонти у ньому не проводилися. На сьогодні освітнім процесом у закладі охоплено 266 учнів та 55 вихованців дитсадка. Пільгові категорії дітей забезпечені безкоштовним харчуванням.

- Заклад має потенціал для розвитку, у тому числі, для розширення мережі класів у новому навчальному році. Звичайно, є нагальні потреби - це ремонт харчоблоку та гідроізоляція будівлі. Для вирішення цих питань, у першу чергу, будемо працювати з міжнародними партнерами для залучення позабюджетного фінансування, - відзначила Катерина Колтунова.

Класична гімназія також включена до переліку закладів, де управління капітального будівництва Кропивницької міської ради виконує реконструкцію двох укриттів. Роботи планують завершити до початку нового навчального року.

Усі новини