Кропивничан запрошують долучитися до громадського обговорення

Понеділок, 1 квітня 2024 18:43

Повідомляємо про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності, зазначеної у пункті 1 цього оголошення, з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планованої діяльності.

Планована діяльність полягає у будівництві та подальшої експлуатації індустріального парку «Ростагропром» з метою підвищення інвестиційної привабливості, нарощування економічного та інвестиційного потенціалу Кропивницької міської територіальної громади та Кіровоградської області, за адресою 25000, Україна, Кіровоградська область, м. Кропивницький, вул. Аджамська, 27.

Функціональне призначення Індустріального парку – розміщення та діяльність підприємств переробної та іншої промисловості, митно-ліцензійного складу, складів закритого типу для зберігання сільськогосподарської та іншої продукції, надання послуг тощо.

Зі звітом можна ознайомитися за посиланням: https://www.kr-rada.gov.ua/site/uploads/files/Gromadyanam/Ogoloshennya/Zvit-Rostok-Ahro-20240401.pdf

Усі новини