Представники Уповноваженого Верховної ради України з прав людини ознайомилися з умовами проживання у Кропивницькому соціальному гуртожитку

Вівторок, 2 квітня 2024 12:31

Днями до Кропивницького міського соціального гуртожитку для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, який є місцем компактного розміщення внутрішньо переміщених осіб, завітали регіональні координатори громадської приймальні Уповноваженого Верховної ради України з прав людини Дмитра Лубінця.

У ході робочої зустрічі з виконуючим обов’язки директора закладу, педагогом соціальним Олексієм Суржиковим обговорили нагальні питання функціонування закладу. Гості відзначили гарні умови перебування переселенців, адже цей гуртожиток створений з умовами проживання, максимально наближеними до сімейних.

Гості поспілкувались  також з вимушеними переселенцями, які проживають в закладі. Лідія Мілько, переселенка з Краматорська, яка з родиною проживає у закладі вже два роки, відмітила, що кращих умов перебування годі й бажати.

У ході зустрічі представникам Уповноваженого надали інформацію щодо потреб закладу у ремонтних роботах, оновленні кухонь. Крім цього, гості підтримали ідею адміністрації закладу щодо розміщення на території спортивно-ігрового майданчику.

Усі новини